סדנת אוכל ערבי

Group 4 Copy 6

עלי גפן, פטאיר, פאטוש, בסבוסה,
רק מלקרוא את המילים הללו הבטן מתחילה לקרקר.
כבת לאבא מצרי, המטבח הערבי מלווה אותי מאז הילדות,
ואני זוכרת את אבי מכין מלוחייה, עלי גפן, ירקות ממולאים ומפרום.
אני מזמינה אתכם לסדנת בישול אסלית מהמטבח הערבי המקומי.

cook

סוג סדנה
בשרי

time

משך הסדנה
כ-3 שעות

icon dish

משתתפים
עד 16

Vegan

אופציות
לצמחונים/טבעונים*

בעדכון מראש
pig

עלות לאדם
450 ₪

הסדנה כשרה

האוכל שנשאר מהסדנה (אם נשאר),
נתרם לנזקקים.

מה בתכנית?

Group 4 Copy 6

מה בתפריט?*

בסדנה נכין ונאכל:
Group 4 Copy 6

הסדנה:

Group 4 Copy 6

עם מה תצאו מהסדנה?

בסוף הסדנה כל אחד מהמשתתפים יוצא עם:
Group 4 Copy 6

הבית שלנו בשוק

Group 4 Copy 6

הסטודיו

ממש בלב השוק (יחיאל 18), הקמתי את הסטודיו לאירוח ובישול, שנותן לנו את הנוחות המלאה בסיורים ובסדנאות. הסטודיו נמצא על הרחוב הראשי של השוק, בין הבאסטות והמסעדות, כך שגם מתוכו תרגישו חלק מהקצב והחיים של השוק.

icon toilet

שירותים

מיזוג

icon handicup

נגישות - גובה הרחוב

icon dish

מטבח כשר

הכי טוב לשמוע ממי שהיה:

Group 4 Copy 6

להזמנת סדנת אוכל ערבי​

יש למלא את הפרטים
Group 4 Copy 6
מעבירים אותך ל-WhatsApp
קיום הפעילות מותנה במינימום משתתפים

ניתן להזמין סיור פרטי למעט בימי ראשון ושבת (כשהשוק סגור)

דילוג לתוכן