
קורס מתנות מהשוק
מסע בעקבות חומרי הגלם המקומיים
רובנו מגיעים לשוק לפחות פעם בשבוע,
בחיפוש אחר חומרי גלם טריים ואיכותיים,
אבל כמה מאיתנו מממשים את הפוטנציאל הקולינרי העשיר שלהם?
אני מזמינה אתכם להצטרף אלי למסע בשוק
בו נכיר מקרוב את חומרי הגלם המקומיים
ונלמד איך להכין מהם שלל מטעמים (ומתנות…)
משך הקורס
5 מפגשים רצופים
ביום א׳
משך כל מפגש
4 שעות
17:00-21:00
למי זה מתאים:
לכולם
(אין צורך בנסיון קודם)
עלות לאדם
– ₪ למפגש
מה נלמד:
הנושאים שילמדו בקורס:
מיצים, שייקים, ממרחים, מרקים, חמאות צמחיות, חמוצים, כבושים, מותססים, ייבוש פירות וירקות והשימושים שלהם, גלידות, סורבה, ארטיקים, תבלינים ועשבי תיבול, כבושים ומעושנים.
*המתכונים יותאמו לפי התרבות והמסורות הקולינריות של החגים המתקרבים,
לדוגמא: לפני המימונה, נכין ריבות, מרקחות ומרמלדות.
מה בתפריט?*
- -
- -
- -
- -
- סוגי המנות יכול להשתנות בהתאם למה שנמצא לשוק
עם מה תצאו מהקורס?
- חוברת מתכונים
- היכרות מעמיקה עם חומרי הגלם המקומיים ואיך לבחור אותם
- טיפים וטכניקות שקל לזכור וליישם אח''כ במטבח
- חוויה קולינרית ייחודית ובלתי נשכחת!
- צנצנת עם תוצרי המפגש
- חברים חדשים שחובבים קולינריה כמוכם
- בטן מלאה
רוצים לדעת עוד על הקורס?
תשאירו פרטים ואחזור אליכם
ברגע שאסיים להשתלט פה על כל הכלים 🙂
מעבירים אותך ל-WhatsApp
קיום הפעילות מותנה במינימום משתתפים