קורס מתנות מהשוק

מסע בעקבות חומרי הגלם המקומיים
Group 4 Copy 6
רובנו מגיעים לשוק לפחות פעם בשבוע, בחיפוש אחר חומרי גלם טריים ואיכותיים, אבל כמה מאיתנו מממשים את הפוטנציאל הקולינרי העשיר שלהם? אני מזמינה אתכם להצטרף אלי למסע בשוק בו נכיר מקרוב את חומרי הגלם המקומיים ונלמד איך להכין מהם שלל מטעמים (ומתנות…)
calendar

משך הקורס
5 מפגשים רצופים
ביום א׳

time

משך כל מפגש
4 שעות
17:00-21:00

icon dish

למי זה מתאים:
לכולם
(אין צורך בנסיון קודם)

pig

עלות לאדם
– ₪ למפגש

מה נלמד:

Group 4 Copy 6

הנושאים שילמדו בקורס:
מיצים, שייקים, ממרחים, מרקים, חמאות צמחיות, חמוצים, כבושים, מותססים, ייבוש פירות וירקות והשימושים שלהם, גלידות, סורבה, ארטיקים, תבלינים ועשבי תיבול, כבושים ומעושנים. 

*המתכונים יותאמו לפי התרבות והמסורות הקולינריות של החגים המתקרבים,

לדוגמא: לפני המימונה, נכין ריבות, מרקחות ומרמלדות.

מה בתפריט?*

Group 4 Copy 6

עם מה תצאו מהקורס?

Group 4 Copy 6

רוצים לדעת עוד על הקורס?

תשאירו פרטים ואחזור אליכם ברגע שאסיים להשתלט פה על כל הכלים 🙂
Group 4 Copy 6
מעבירים אותך ל-WhatsApp

קיום הפעילות מותנה במינימום משתתפים

דילוג לתוכן