קורס בישול
קורס בישול ים תיכוני
אומרים שהקולינריה הים תיכונית היא מהטובות והמזינות בעולם. לדעתי גם מהטעימות ביותר, ומי שטיילו באזור תמיד יחפשו את הטעמים שיקחו אותם למקום בו ביקרו: איטליה, יוון, ספרד, מרוקו… בקיצור- המזרח התיכון.
אני מזמינה אתכם לקורס הדגל של הסטודיו לבישול ואירוח בשוק תלפיות וללמוד את הסודות והיסודות הקולינריים של המטבח הים-תיכוני, מתובלים במלא שמן זית ולימון.
חלק מהסדנאות בקורס בשיתוף המסעדות המובילות בשוק.
משך הקורס
5 מפגשים רצופים
ביום א׳ (מפגש ראשון 28/7/24)
משך כל מפגש
4 שעות
18:00-22:00
למי זה מתאים:
לכולם
(אין צורך בנסיון קודם)
משתתפים
עד 20
מחיר למשתתף
2,200 ₪
מה נלמד:
בקורס נלמד את רזי הבישול של המטבח הים תיכוני: חומרי גלם אופיינים, תבלינים, עשבי תיבול, שמנים, שיטות בישול והכנה של דגים / בשרים / גבינות / מנות צמחוניות.
בין המטבחים שנלמד מדינות השוכנות לאגן הים התיכון: יווני, איטלקי, ספרדי, מרוקאי, תוניסאי, מצרי.
כל סדנה תכלול היכרות עם מנה ראשונה, עיקרית וקינוח.
לוחות זמנים ומבנה הקורס
הקורס בנוי מ5 מפגשים שבועיים בימי ראשון:
14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8
שעות הפעילות: 18:00-22:00 (סה"כ כ4 שעות)
התכנסות והתארגנות- נשנוש ושתייה, ואז נלבש סינרים ונתחיל לעבוד – נכין יחד את הארוחה, נערוך את השולחן, ונשב לאכול את הארוחה שבישלנו
מה בתפריט?*
- לפניכם מספר מנות לדוגמה:
- פאייה דגים צבעונית
- טאג'ין עוף ובצל מקורמל
- ספנקופיטה ממולאת גבינות ועלים
- סופלאקי דגים ברוטב צזיקי
- קובה נייה אסלית
- סוגי המנות יכולים להשתנות בהתאם למה שנמצא בשוק
חשוב לדעת ש...
- אין צורך בידע מוקדם בבישול
- התפריט עשוי להשתנות בהתאם לעונה ולספקי השירות
- הסדנה כשרה בכשרות בשרית או חלבית (בהתאם לנושא המפגש) של הרבנות הראשית חיפה
- אפשרות להתאמה גם לצמחונים וטבעונים
עם מה תצאו מהקורס?
- חוברת מתכונים
- היכרות מעמיקה עם הקולינריה הים תיכונית
- טיפים וטכניקות שקל לזכור וליישם אח''כ במטבח
- חוויה קולינרית ייחודית ובלתי נשכחת!
- חברים חדשים שחובבים קולינריה כמוכם
- בטן מלאה