קורס בישול

קורס בישול ים תיכוני

5 מפגשים, 5 מטבחים
Group 4 Copy 6

אומרים שהקולינריה הים תיכונית היא מהטובות והמזינות בעולם. לדעתי גם מהטעימות ביותר, ומי שטיילו באזור תמיד יחפשו את הטעמים שיקחו אותם למקום בו ביקרו: איטליה, יוון, ספרד, מרוקו… בקיצור- המזרח התיכון. 

אני מזמינה אתכם לקורס הדגל של הסטודיו לבישול ואירוח בשוק תלפיות וללמוד את הסודות והיסודות הקולינריים של המטבח הים-תיכוני, מתובלים במלא שמן זית ולימון.

חלק מהסדנאות בקורס בשיתוף המסעדות המובילות בשוק.

calendar

משך הקורס
5 מפגשים רצופים
ביום א׳ (מפגש ראשון 28/7/24)

time

משך כל מפגש
4 שעות
18:00-22:00

icon dish

למי זה מתאים:
לכולם
(אין צורך בנסיון קודם)

friends

משתתפים
עד 20

pig

מחיר למשתתף
2,200 ₪

מה נלמד:

Group 4 Copy 6

בקורס נלמד את רזי הבישול של המטבח הים תיכוני: חומרי גלם אופיינים, תבלינים, עשבי תיבול, שמנים, שיטות בישול והכנה של דגים / בשרים / גבינות / מנות צמחוניות.

בין המטבחים שנלמד מדינות השוכנות לאגן הים התיכון: יווני, איטלקי, ספרדי, מרוקאי, תוניסאי, מצרי.

כל סדנה תכלול היכרות עם מנה ראשונה, עיקרית וקינוח.

לוחות זמנים ומבנה הקורס

Group 4 Copy 6

הקורס בנוי מ5 מפגשים שבועיים בימי ראשון:
14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8
שעות הפעילות: 18:00-22:00 (סה"כ כ4 שעות)
התכנסות והתארגנות- נשנוש ושתייה, ואז נלבש סינרים ונתחיל לעבוד – נכין יחד את הארוחה, נערוך את השולחן, ונשב לאכול את הארוחה שבישלנו

מה בתפריט?*

Group 4 Copy 6

חשוב לדעת ש...

Group 4 Copy 6
  • אין צורך בידע מוקדם בבישול
  • התפריט עשוי להשתנות בהתאם לעונה ולספקי השירות
  • הסדנה כשרה בכשרות בשרית או חלבית (בהתאם לנושא המפגש) של הרבנות הראשית חיפה
  • אפשרות להתאמה גם לצמחונים וטבעונים

עם מה תצאו מהקורס?

Group 4 Copy 6

נשמע נהדר! רוצה להירשם

Group 4 Copy 6
מעבירים אותך ל-WhatsApp
דילוג לתוכן