קורס שף
צעיר

קורס שף
צעיר

קורס שף צעיר

Group 4 Copy 6

קייטנת בישול לילדים ונוער בגילאי 9-14 ו15-17
בסטודיו לבישול ואירוח בשוק תלפיות בחיפה
נערוך היכרות עם מטבחים בישולים ומתכונים מכל העולם
באמצעות חומרי גלם טריים ואיכותיים
שנקנה יחד בשוק, אחרי שנכין ארוחת בוקר משותפת.

מה נלמד

Group 4 Copy 6
  • יסודות הבישול: שיטות בישול, כלי בישול, חיתוכים, רטבים ועוד
  • היכרות עם חומרי גלם חדשים
  • תכנון מוקדם והתארגנות
  • בטיחות במטבח
  • עריכת שולחן ונימוסי שולחן
  • סעודות בתרבויות שונות: אכילה בצ'ופסטיקס, קיפולי מפיות, ועוד

לוחות זמנים ומבנה הקורס

Group 4 Copy 6
    ניפגש בסטודיו לבריף קצר לקראת יום הפעילות
  • נכין יחד נשנושים ושייקים לארוחת בוקר משותפת קלילה וכייפית
  • נצא לסיור בשוק לרכישת חומרי גלם, תוך היכרות ותכנון בהתאם לכל מטבח (תבלינים, קטניות, בשרים, דגים וטעמים מיוחדים)
  • נחזור לסטודיו להכנת לארוחה העיקרית
  • נאכל יחד את אשר בישלנו

מה בתפריט?

חשוב לדעת ש...

Group 4 Copy 6

– אין צורך בידע מוקדם בבישול
– התפריט עשויי להשתנות בהתאם לעונה ולספקי השירות
הסדנה כשרה בכשרות בשרית או חלבית של הרבנות הראשית חיפה
– אפשרות להתאמה גם לצמחונים

עם מה תצאו מהקורס?

Group 4 Copy 6

גיל:
9-14

flag

הקייטנה תתקיים
בסטודיו לבישול ואירוח בשוק תלפיות

sun

בימים א'-ה'
בין השעות
09:00-13:00
במועדי קיץ

time

להלן מועדים לקיץ 2024 בוקר:

⟡ 7-11.7.24
⟡ 14-18.7.24
⟡ 21-25.7.24
⟡ 28.7-1.8.24

⟡ 4-8.8.24
⟡ 11-15.8.24
⟡ 18-22.8.24

pig

עלות:
1600 ₪ בהרשמה מוקדמת

עד ליום 10/6/24 ולאחר מועד זה המחיר עולה ל-1900 ₪

*הפעילות מותנית במינימום 10 משתתפים

גיל:
15-17

flag

הקייטנה תתקיים
בסטודיו לבישול ואירוח בשוק תלפיות

בימים א'-ה'
בין השעות
16:00-20:00
במועדי קיץ

time

להלן מועדים לקיץ 2024 ערב:

⟡ 11-15.8.24

pig

עלות:
1600 ₪ בהרשמה מוקדמת

עד ליום 10/6/24 ולאחר מועד זה המחיר עולה ל-1900 ₪

*הפעילות מותנית במינימום 10 משתתפים

נשמע מ ד ה י ם! רוצה להירשם

להרשמה יש למלא את הפרטים

Group 4 Copy 6
מעבירים אותך ל-WhatsApp

קיום הפעילות מותנה במינימום משתתפים

הסטודיו - הבית שלי בשוק

Group 4 Copy 6

היי, אני ורד, השפית החיפאית 🙂
חיפה היא הבית שלי. אני חיה בה מאז שנולדתי,
והפעמים היחידות שיצאתי ממנה היו כשנסעתי וטיילתי בעולם.
באותם טיולים נחשפתי למגוון מטבחים ותרבויות אוכל,
ואני זוכרת במיוחד את הטיול בגיל 10 לגוריציה, איטליה.
אני זוכרת שהיה שם גריל ארוך, נתחי בשר גדולים, ספירלות של נקניקיות ויין שנשפך כמו מים.
שם הבנתי מה אני רוצה לעשות בחיים: לרגש אנשים עם אוכל.
ומאז אני מבשלת, לומדת ומלמדת קולינריה.
עבדתי כשפית מקצועית במסעדות יוקרה, קייטרינגים ובתי מלון נחשבים, לימדתי תזונה וטבעונות בדן גורמה והייתי יועצת תזונה באברהמסון.
בשנים האחרונות אני משלבת בין שתי אהבותיי הגדולות: קוליניריה וחיפה.
דרך סיורי אוכל, סדנאות, קורסים וארוחות שף, אני מחברת אנשים לקולינריה הייחודית של העיר ושל שוק תלפיות בפרט.

חיפה היא הבית שלי. אני חיה בה מאז שנולדתי, והפעמים היחידות שיצאתי ממנה היו כשנסעתי וטיילתי בעולם.
באותם טיולים נחשפתי למגוון מטבחים ותרבויות אוכל, ואני זוכרת במיוחד את הטיול בגיל 10 לגוריציה, איטליה.
אני זוכרת שהיה שם גריל ארוך, נתחי בשר גדולים, ספירלות של נקניקיות ויין שנשפך כמו מים.
שם הבנתי מה אני רוצה לעשות בחיים: לרגש אנשים עם אוכל.
ומאז אני מבשלת, לומדת ומלמדת קולינריה.
עבדתי כשפית מקצועית במסעדות יוקרה, קייטרינגים ובתי מלון נחשבים, לימדתי תזונה וטבעונות בדן גורמה והייתי יועצת תזונה באברהמסון.
בשנים האחרונות אני משלבת בין שתי אהבותיי הגדולות: קוליניריה וחיפה.
דרך סיורי אוכל, סדנאות, קורסים וארוחות שף, אני מחברת אנשים לקולינריה הייחודית של העיר ושל שוק תלפיות בפרט.

תקנון

זמנית לא נמצא

דילוג לתוכן