לקוחות עסקיים

זה הזמן להכיר מקרוב את הסודות של המטבח הים תיכוני

Group 4 Copy 6

העולם כולו מגלה כיום את היתרונות הבריאותיים האדירים של התזונה הים תיכונית. רבים עושים מאמצים משמעותיים כדי לשלב באורח החיים שלהם את חומרי הגלם והטכניקות של המטבח הזה.

אנחנו, שעבורנו העולם הקולינרי העשיר הזה הוא מובן מאליו, רק לעתים רחוקות עוצרים לברך על מזלנו הטוב. רובנו גדלנו על המסורות הקולינריות של המרחב הזה, שלהן היסטוריה בת מאות שנים.

המטבח הוא נקודת מפגש של תרבויות רבות ובו מככבים חומרי גלם מענגים בטעמם ובעלי סגולות בריאותיות מופלאות כמו שמן זית, ירקות קיץ, עשבי תיבול ושפע דגים.

על אף שכולנו מכירים היטב מנות ים תיכוניות רבות, יש עוד עולם שלם שרק מחכה להתגלות. בסדנת הבישול הים תיכונית של ורד פרן, מחכה לך הזדמנות לצלול אל עומק המטבח הזה ולשכלל מנות קלאסיות.

מה עומד בבסיס הטרנד?

צלחת מאכלים ים תיכוניים

ההתלהבות מהמטבח הים תיכוני לא נוצרה בחלל הריק. זוהי דווקא הפשטות שלו והכבוד לחומרי הגלם שגורמים לו לעמוד היום בקדמת הבמה. זהו מטבח שמתאפיין בשומנים בריאים ללב, חלבונים רזים ושפע של פירות וירקות ולכן, מומלץ היום על ידי קרדיולוגים. בנוסף, זהו מטבח שמשמש בית לתרבויות מגוונות מהישראלית ועד היוונית, הטורקית, הלבנונית ועוד. שליטה במטבח הזה תאפשר לך להתחבר למורשת הקולינרית בסביבה שלך ולהכין ארוחות טעימות, בריאות ושמתכתבות עם התרבויות הסובבות אותנו. 

מה נלמד בקורס הבישול הים תיכוני?

במהלך קורס הבישול הים תיכוני נכיר מקרוב את חומרי הגלם המרכזיים במטבח ונלמד כיצד להכין פלטות מאזסטים עשירות במטבלים וסלטים, מנות צמחוניות דשנות כמו עלי גפן ממולאים ומנות פירות דגים ייחודיות ומענגות, והכול עם דגש על תזונה בריאה ומאוזנת.

אבל הקורס כולל הרבה יותר ממתכונים. בתהליך המשותף שלנו, נלמד לעומק מסורות מטבח וטכניקות שהופכות את המטבח הים תיכוני לייחודי. בשיחה משותף ומתוף עשייה, נלמד על חשיבות רכישת מרכיבים טריים ומקומיים וכיצד להפוך את הפשטות ואיזון הטעמים לקו המנחה בכל ארוחה בבית. 

מסע ייחודי אל שורשי המטבח שלנו

הסדנא מתקיימת באווירה חמימה ואינטימית בחלל נעים וייחודי הצופה לים, ממש בליבו של שוק תלפיות. הקבוצות הקטנות מבטיחות שכל משתתף יקבל יחס אישי ויוכל להתקדם בקצב שלו, לשאול שאלות לאורך כל הדרך ולרכוש מיומנות משמעותית. הקורס המעשי הוא לא רק שיעור בישול, זהו מסע אל התרבות והטעמים של המרחב שאנו חיים בו. זו הזדמנות להירגע, ליהנות מהתהליך ולחוות חדוות יצירה. 

רוצה להכיר מקרוב את המטבח שמהווה חלק בלתי נפרד מהזהות של כולנו ומככב על שולחנות השבת והחג של משפחות רבות מספור בישראל? זוהי הזדמנות לרכוש בו שליטה חסרת תקדים. למידע נוסף ולהרשמה לסדנה, ניתן לבקר כאן עוד היום ולבצע הזמנה בקלות ובמהירות. למענה על כל שאלה נוספת, ניתן להשאיר פרטים באתר ומיד נחזור אליך.

שתפו

Facebook
Twitter
WhatsApp
דילוג לתוכן