סדנת בישול שוק
מטבח שוק תלפיות
מהשוק למטבח
אוהבים הפתעות? בואו לגלות את האוכל החיפאי האמיתי
פעילות חווייתית שבה אנחנו משאירים לשוק לקבוע את מרכיבי הארוחה, בהתאם לחומרי הגלם שנמצא בשוק באותו היום.
היתרונות: נלמד להשתמש במוצרים בהתאם לעונתיות ולאיכות המוצעת בשטח. נדע להבחין בטרי ביותר על מנת להבטיח אורך חיים מקסימלי.
בפעילות זו תצאו עם ידע חיוני שיאפשר לכם להוציא מהשוק את המקסימום ולהוציא מכם יצירתיות וביטחון במטבח.
אז מה נבשל הפעם? השוק קובע!
תפריט
חלבי דגים / בשרי
משך הפעילות
3 שעות
משתתפים
10-50
מחיר למשתתף
455 ₪
אפשרות
התאמת יין
*התאמות להעדפות קולינריות ורגישויות: צמחוני/ טבעוני
מה בסדנה?
בסדנה אלמד אתכם להכין בין 5-6 מתכונים, כולם מהמטבח החיפאי. תקבלו הסבר מפורט על חומרי הגלם (תבלינים, עשבי תיבול, דגנים, קטניות, דגים, בשרים, פירות, ירקות ואגוזים).
מה מבשלים: מנה ראשונה, סלטים, מנה עיקרית עם תוספות וקינוח הפתעה מהשוק.
הסדנה היא סדנת hands on מעשית שכולם משתתפים. אין צורך בידע קודם במטבח.
עם מה תצאו מהסדנה:
- חוברת מתכונים
- להכיר את חומרי הגלם המקומיים
- מה השיקולים בבחירת חומר הגלם (כדי שתדעו בדיוק מה לבקש מהמוכר)
- טכניקות בישול קצרות ומהירות
- סודות השפים המקומיים להכנת מנות טעימות לצלחת ולהגיש מנות מדהימות שעושות הרבה וואו (וזה עוד לפני שטועמים אותן)
הבית שלנו בשוק
הסטודיו
ממש בלב השוק (יחיאל 18), הקמתי את הסטודיו לאירוח ובישול, שנותן לנו את הנוחות המלאה בסיורים ובסדנאות. הסטודיו נמצא על הרחוב הראשי של השוק, בין הבאסטות והמסעדות, כך שגם מתוכו תרגישו חלק מהקצב והחיים של השוק.
שירותים
מיזוג
נגישות - גובה הרחוב
מטבח כשר
לצאת מהסיור עם סל מהשוק
רוצים לקבל בסוף האירוע סל מלא תוצרות טרייה ואיכותית שאלקט עבורכם מהשוק? דברו איתי
הכי טוב לשמוע ממי שהיה:
כרמית בר-לב
BETENMELEA
ליאור בלצר עוזיאל
קרן דורון
להזמנת הסדנה
ניתן להזמין סיור פרטי למעט בימי ראשון ושבת (כשהשוק סגור)