סיור קולינרי בחיפה במסגרת יום גיבוש לחברות, עסקים וארגונים

Group 4 Copy 6

אם אתם מחפשים רעיון מקורי ליום גיבוש מהנה לעובדים או למנהלים במשרד אנחנו בטוחים שהתלבטתם לא מעט. מצד אחד צריך לבחור בפעילות שתהיה מהנה לכולם ומצד שני שתהיה מספיק מעניינת, מתאימה לכל הגילאים, וגם מגבשת. סיור קולינרי חווייתי, מלמד ומלא באוכל טעים יכול להפוך ליום כיף שהעובדים שלכם לא ישכחו להרבה זמן.

למה חשוב לערוך ימי גיבוש לעובדים?

עסק או משרד בו עובדים מגוון של אנשים מצריך מאתנו, המנהלים, לוודא שהכל תמיד מתקתק. שהיחסים בין העובדים הם טובים ושהאנרגיות למעלה. לא תמיד זה פשוט לדאוג לכך, במיוחד שיש לנו כל כך הרבה דברים על הראש. עם זאת, חשוב להבין את החשיבות הענקית שיש לערבי או ימי כיף לעובדים אחת לכמה זמן.

כדי לעורר מוטיבציה בעובדים שלכם חשוב שהם ידעו כמה אכפת לכם מההרגשה שלהם. אין דרך טובה להראות אכפתיות מאשר לפנק את כולם בסיור קולינרי איכותי שישאיר טעם טוב בפה (תרתי משמע) ויהפוך לחווייה שכולם ידברו עליה עוד שבועות אחר כך. מעבר לכך, סיור קולינרי בחיפה יכול להפוך להזדמנות מצויינת עבור העובדים שלכם לכייף ביחד ולהתגבש במסגרת שאינה בין קירות בית העסק או המשרד המוכר.

סיור קולינרי הוא לא בהכרח הרעיון הראשון שיעלה לנו לראש כשנחשוב על פעילות לערב צוות או ליום גיבוש לעובדים, וזאת בדיוק הסיבה שכדאי לכם לבחור בו. מדובר בפעילות מקורית שמשלבת בתוכה הכל מהכל: גם לומדים, גם משוטטים יחד בשוק וגם טועמים מגוון מאכלים שכולם אוהבים. אם אתם מחפשים רעיון מקורי באמת זה בדיוק בשבילכם.

איך נראה סיור קולינרי לעובדים?

עם השפית ורד פרן תוכלו לצאת לסיור קולינרי מעשיר בשוק תלפיות בחיפה. תעברו בין הבסטות השונות בשוק כדי לטעום מגוון של מאכלים מעדות שונות – החל מדגים, גבינות, מאפים קווקזים ועוד כל כך הרבה דברים טעימים.

תוכלו לטעום יינות מובחרים ולעבור בין מסעדות מקומיות כדי לאכול עוד טיפה וללמוד גם על הסיפורים שעומדים מאחורי הביסים הטעימים האלה. ככה תקבלו ביחד הצצה למקומות הכי שווים שוק, ותוכלו לצלול לעומק כדי להכיר ולשמוע כמה שיותר על האנשים המיוחדים שעבדו כל כך קשה כדי שאתם תוכלו להישאר שבעים ומרוצים.

אם תרצו לשדרג את החווייה תוכלו לדבר איתנו על הכנת מטעמים אחרי הסיור בסטודיו המיוחד לבישול של ורד. הוא נמצא דקות הליכה מהשוק. העובדים יוכלו להתנסות בטכניקות בישול חדשות ובהכנה של מתכונים מהחומרי הגלם אותם הם ליקטו בשוק.

למה דווקא בשוק תלפיות בחיפה?

חיפה היא אחת הערים המציגות באופן מושלם את הפסיפס הישראלי, מה שבא לידי ביטוי גם באפשרויות הקלוניריות. מבין השווקים השונים של חיפה, שוק תלפיות הוא שוק הומה ומלא אנשים שמחים, בסטות צבעוניות וכל כך הרבה טעמים מיוחדים. מדובר בשוק שקיים כבר מעל ל-80 שנה עם עסקים להם היסטוריה ארוכה שלוקחת אותנו הרבה אחורה.

זו הזדמנות מושלמת להתנסות במגוון רחב של מאכלים, ככה שאם העובדים במשרד הם בעלי העדפות קולינריות וטעמים שונים, בשוק תלפיות כל אחד יוכל למצוא דבר להתחבר אליו. אנחנו מזמינים גם אתכם להעביר את העובדים חוויה בלתי נשכחת בסיור קולינרי שכולם פשוט יעופו עליו.

שתפו

Facebook
Twitter
WhatsApp
דילוג לתוכן